Top 5 femei din motorsport

Lumea motorsportului este una a bărbaților, dar câteva femei și-au croit loc, ușor, ușor, în această pepinieră plină de testosteron.

Unele au avut succes, altele mai puțin, însă contează că au concurat alături de bărbați și că au făcut-o cu mare încredere și convingere că pot reuși. Astăzi analizăm cinci dintre cele mai frumoase și talentate femei din motorsport.

 

1. Danica Patrick

Danica Patrick este una dintre acele femei care a reușit să se impună în fața bărbaților. Totul se întâmpla pe 20 aprilie 2008, când reușea să treacă prima linia de sosire a etapei Indy Japonia 300, devenind astfel prima femeie care câștigă o cursă de IndyCar.

Danica Patrick


Breaking news! Ni se pregătește o NOUĂ TAXĂ DE MEDIU!

Aceste sunt piesele auto pe care să nu le cumperi la mâna a doua

Testul care îți spune dacă EȘTI UN ȘOFER BUN

 

2. Sabine Schmitz

Născută în Germania, Sabine a ajuns celebră datorită circuitului “Iadul Verde”. După ce a participat și câștigat Cursa de 24 de ore de la Nurburgring în 1996 și 1997, Sabine cunoscută și sub numele de Queen of the Ring a devenit cea care conduce celebrul taxi de pe circuitul german.

sabine schmidt

3. Vicki Butler-Henderson

Născută într-o familie de piloți, Vicki Butler-Henderson ajunge să practice karting la vârsta de 12 ani. După aceea, Vicki obține licența de pilot și devine instructor pe circuitul britanic de la Silverstone. Cea de-a doua carieră a britanicei continuă în presa auto și televiziune unde are colaborări cu Auto Expresss, What Car? Performance Car, Top Gear și Fifth Gear.

vicki butler

Breaking News! DACIA retrage de pe piață un model, însă PREGĂTEȘTE CEVA FABULOS!

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!

4. Elisabete Jacinto

Născută în Portugalia, Elisabete Jacinto face parte din femeile care au concurat în Raliul Dakar. Cariera sa începe din 1992 când participă alături de un Suzuki DR 350 în cadrul Grandola 300. În Dakar ajunge pentru prima dată în 1998, însă abandonează după doar 7 etape. Revine în 1999 când reușește să termine pe locul 13 la general.

elisabete_jacinto

5. Inessa Tushkanova

Ucrainianca Inessa Tushkanova este, probabil, cea mai frumoasă femeie care a concurat vreodată în motorsport. Cariera și-a început-o ca fotomodel, însă debutul în motorsport a avut loc în 2006 cu ovazia unei competiții de amatori. În 2011 merge în Polonia și Estonia, iar în 2012, concurează în ERC. Frumoasa Tushkanova a pozat și în revistele pentru adulți.

4-inessa-tushkanova

Adaugă un comentariu