180 de mașini și 23.400 cai putere pe mall

Cele mai cool 180 de autoturisme tunate din toată țara își dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai, în parcarea de la ultimul etaj al Veranda Mall.  Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu proprietarii mașinilor modificate în intervalul orar 12:00-18:00, de sâmbătă până duminică, în cea de-a doua zi a evenimentului având loc și premierea celor mai interesante tuninguri. Pasiunea, creativitatea și fairplay-ul sunt cuvintele-cheie ale acestui eveniment.

EuroCar Meeting a apărut în anul 2012, din dorința de a le oferi celor pasionați de tuning și autoturisme  un eveniment organizat în detaliu, la care să poată participa numai mașinile acceptate în prealabil. Mai mult decât un eveniment, EuroCar este o întâlnire, pentru că noi punem pe primul loc buna dispoziție și distracția participanților. În acest sens, am fost primii care au adus în România concursuri tematice precum limbo, loudest pipes, enginebay porn, airride battle și multe altele. EuroCar are loc de 3 ori pe an – primăvara în București, vara la munte și toamna la mare. Locația aleasă anul acesta pentru întâlnirea din București este una specială – pe rooftop-ul Veranda Mall, avem parte de un view urban care încadrează perfect farmecul autoturismelor prezente și, în plus, este suficient de spațios pentru a găzdui cei peste 23.000 CP', Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

Suntem bucuroși să găzduim evenimentul EuroCar Meeting! Tot timpul ne străduim să venim în întâmpinarea vizitatorilor noștri, oferindu-le activități speciale și diverse. Comunitatea Veranda este foarte importantă pentru noi și suntem preocupați să-i oferim acesteia evenimente cât mai atractive. Îi așteptăm așadar cu drag pe toți pasionații de mașini tunate, dar și pe cei curioși să vadă un spectacol al cailor putere', a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Foto: evenimenteauto.ro

Adaugă un comentariu

Cauta masina

Articole similare