5 accesorii pentru mașină care pot fi achiziționate de Black Friday

De câțiva ani, România a intrat și ea în hora Black Friday. De aceea, ne-am gândit la o serie de produse pentru mașina ta care pot fi achiziționate în Vinerea Neagră a anului. 

Anvelope – Anul acesta, iarna s-a lăsat așteptată, motiv pentru care, Black Friday poate reprezenta portița către cheltuieli mai mici cu anvelopele. Cu siguranță vor exista o serie de magazine online și fizice care vor afișa o serie de oferte de Black Friday.

Lichid de parbriz – Chiar dacă nu este costisitor, de ce să nu economisești și mai mult. Unde mai pui că poți să cumperi lichid de parbriz și de iarnă și de vară. Cu siguranță nu o să expire.

Racletă – O racletă bună poate să scoată din buzunarul tău câteva zeci de lei bune. Profită de reducerile de Black Friday și cumpără mai ieftin.

Lanțuri antiderapante – Acest accesoriu nu ar trebui să lipsească din portbagajul niciunui șofer care pleacă la drum lung pe timp de iarnă. Economisește câteva zeci de lei și cumpără astfel de accesorii de Black Friday.

Trusă medicală și stingător – Aceste accesorii sunt oblgiatorii. Dă o fugă până la mașină și vezi dacă ale tale mai sunt valabile. Dacă nu, cumpără mai ieftin de Black Friday.

Adaugă un comentariu