Andy Murray a primit un BMW i8 după câștigarea finalei de la Munchen

Andy Murray este câștigătorul finalei de la BMW Open by FWU AG din 2015. Pentru prestanța excelentă, tenismanul britanic a primit, pe lângă trofeul obișnuit, și cheile unui BMW i8.

Finala BMW Open s-a desfășurat duminică, 3 mai, însă aceasta a fost întreruptă din cauza ploii. La reluare, Andy Murray și Philipp Kohlschreiber s-au aruncat într-un duel de mare clasă, iar scoțianul a învins cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 7-6 (4).

Pentru Andy Murray este primul titlu obținut pe zgura și totodată, a devenit primul britanic ce a reușit să se impună pe această suprafață din 1976 încoace.

BMW Open 2015 - May 2nd Off Court Activities

“Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine. În cele din urmă, este primul meu trofeu pe zgură. De-a lungul întregii săptămâni m-am simţit bine la München. A fost un turneu magnific. Astăzi, Philipp a fost jucătorul mai bun în setul al treilea, dar punctele cheie au fost în favoarea mea. Vremea nu m-a deranjat de nici un fel. Ca scoţian, sunt obişnuit cu ploaia”, a declarat Murray.

Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Group Germania este cel care i-a înmânat trofeul și cheile mașinii. “Am avut o săptămână de tenis de cea mai bună calitate. BMW Open a captat atenţia spectatorilor prin tenisul internaţional de înaltă clasă ce s-a văzut pe terenuri. Felicitări lui Andy Murray pentru victoria lui la ediţia centenară a acestui turneu. Acum privim cu mare încredere spre 2016 şi spre următoarea aniversare: centenarul BMW. Sper ca Andy Murray să se bucure de BMW i8. Spectaculosul automobil sport al viitorului a fost ideal pentru câştigătorul unui turneu remarcabil”, a declarat oficialul BMW.

Adaugă un comentariu