Aston Martin DB11 Volante te va face să visezi la vară

Aston Martin DB11 Volante este cel mai nou model al casei britanice şi este un cabrio lansat atipic la început de toamnă. Noul model înlocuieşte DB9 Volante şi vine cu un motor furnizat de AMG.

Aston Martin DB11 Volante va fi disponibil cu un propulsor V8 de de4,0 litri şi 510 CP şi va fi pus în mişcare prn intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Noul model reuşeşte repriza de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 300 km/h.

Plafonul noului Aston Martin DB11 Volante poate fi coborât  în 14 secunde în timp ce maşina rulează cu maxim 50 km/h şi se ridică în 16 secunde.

Livrările încep în primăvara anului viitor şi preţul pentru  un Aston Martin DB11 Volante pe piaţa germană va începe de la 199.000 euro.

În luna mai a anului curent, Aston Martin a expus conceptul Vanquish Zagato în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa dEste. Ei bine, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, britanicii au venit cu versiunea decapotabilă a aceluiași concept. Și da, arată extraordinar!

 

Adaugă un comentariu

Articole similare