Atenție în trafic: 300 de permise reținute într-o singură zi

Mai multe acțiuni de control au avut loc în toată țara, polițiștii acordând amenzi în valoare totală de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Pregătește Dacia un nou SUV?

Acţiunile de control au avut loc în toată ţara și au fost destinate prevenirii faptelor antisociale şi menținerii ordinii şi siguranţei public. În urma acestora, polițiștii au dat amenzi în valoare de 1,7 milioane de lei, lăsând peste 300 de șoferi fără permis.

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

Aproximativ 8.000 de poliţişti au participat la acțiunile de prevenire, intervenind la 3.298 de evenimente, 2.801 dintre acestea fiind sesizate prin 112, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

În urma activităţilor, au fost constatate 751 de infracţiuni, dintre care 156 în flagrant delict. Poliţiştii au găsit opt persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri restrictive de libertate.

Câte minute a trebuit să joace Cristiano Ronaldo ca să-și achite un Bugatti Veyron

Polițiștii rutieri au constatat 12 de infracţiuni, au reținut 311 permise de conducere și au retras 63 de certificate de înmatriculare doar pe 24 decembrie.

Între 23 și 26 decembrie poliţiştii rutieri au reţinut 1.057 de permise de conducere. Au fost constatate 504 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 9.973 de amenzi, dintre care 117 pentru consum de alcool şi 2.815 pentru viteză.

Adaugă un comentariu