Audi nu exclude un rival pentru Mercedes-Maybach Clasa S

Audi se pregătește să lanseze o nouă generație a lui A8, iar nemții spun că nu exclud și o versiune care să rivalizeze cu Mercedes-Maybach Clasa S. În urmă cu câteva săptămâni, Audi a făcut o încercare și a reușit să aducă pe piață un A8 cu șase locuri și șase portiere.

Modelul va fi produs doar într-un singur exemplar, însă viitoarea generație A8 ar putea primi o versiune care să mai fure din clienții lui Mercedes-Maybach Clasa S. În plus, succesul lui Clasa S Coupe i-a determinat pe oficialii Audi să se gândească bine și la un coupe bazat pe A8.

Citește și: Audi A8 L Security – Poze și detalii cu „fortăreața’ germană

Acum trebuie să vă reamintim că Mercedes-Benz comercializează și un Clasa S Cabrio, iar în cazul în care vom vedea un A8/A9 Coupe, nu este deloc exclus să facem cunoștință și cu o decapotabilă bazată pe modelul din Ingolstadt.

Citește și: Audi A8 facelift modificat de ABT Sportsline

Viitoarea generație a lui Audi A8 va integra sisteme complexe de conducere semiautonomă. Noul A8 ar putea ajunge pe piață la jumătatea lui 2017, însă, în aceste condiții, versiunile derivate din sedanul german nu vor debuta mai devreme de 2018.

Via | Autoexpress Foto | Audi A8 cu șase uși și șase portiere

Adaugă un comentariu