Proprietarul unui Audi R8 a descoperit mesaje umilitoare scrise pe interiorul barei de protecție

Proprietarul unui Audi R8 în valoare de 130.000 de Euro a descoperit pe interiorul barei de protecție a mașinii o serie de mesaje insultătoare la adresa lui. Bărbatul înapoiase de trei ori mașina la reprezentanță, solicitând de fiecare dată ca vopseaua să fie refăcută, iar angajații – sătui de pretențiile clientului – au găsit un mod discret de a se răzbuna.

După ce a cheltuit 130.000 de Euro pe un Audi R8, britanicul Dan Barnett nu a fost deloc încântat să descopere că autoturismul a fost livrat cu o parte din vopsea râcâită. De trei ori a înapoiat mașina la reprezentanță, solicitând ca aceasta să fie revopsită, până când munca depusă de angajați a fost pe placul lui.

18 luni mai târziu, când a hotărât să facă pe cont propriu unele mici reparații la mașină, Barnett a înlăturat bara de protecție și a descoperit pe interiorul acesteia o serie de mesaje jignitoare la adresa masculinității sale. „Mi-aș fi dorit ca p***sul meu să aibă o formă la fel de falică precum are mașina mea‘ sau „Am un p***s mic, de aceea conduc cu viteză mare‘ sunt câteva dintre insultele scrise cu markerul.

 

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Proprietarul a depus plângere la poliție în urma dezvăluirii mesajelor, acuzându-i de vandalism pe angajații reprezentanței Audi din Reading, Berkshire. „Inițial am râs, pentru că este destul de amuzant. Apoi, m-am înfuriat. Mi-au avariat mașina și au crezut că vor scăpa nepedepsiți‘, spune Dan Barnett.

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere produsă. Am început o anchetă în acest caz‘, a declarat un purtător de cuvânt al dealerului auto.

Adaugă un comentariu