Audi vrea să îşi dubleze vânzările pe piaţa din China

Audi vrea să îşi dubleze vânzările de pe piaţa din China în următorii şase ani, a declarat directorul de vânzări de la Audi, Bram Schot.

Anul trecut Audi a vândut 597.000 de automobile în China, care este deja cea mai importantă piaţă a sa.

‘În 2023, vrem să vindem 1,2 milioane autovehicule în China’, a declarat Bram Schot pentru săptămânalul german Automobilwoche. Potrivit acestuia, piaţa de automobile premium din China are potenţialul de a creşte până la trei milioane de vehicule pe an. ‘Cine vrea să profite de acest potenţial, trebuie să fie pregătit’ a spus directorul de vânzări de la Audi

Schot a mai spus că Audi va continua să lucreze cu constructorii chinezi SAIC şi FAW, după ce anul trecut a reuşit să soluţioneze disputa cu concesionarii din China care riscau să îi afecteze vânzările pe cea mai mare piaţă auto din lume. Disputa a fost provocată de colaborarea pe termen lung dintre Audi şi SAIC Motor Corp, colaborare care i-a nemulţumit pe dealerii Audi din China, care comercializează şi alte vehicule produse în China de un joint venture dintre Audi şi constructorul chinez FAW Corp.

Sursa: reuters.com

taguri
Adaugă un comentariu