Autobuzul fără șofer a făcut accident în prima zi în care a ieșit pe stradă

Autobuzul fără șofer a făcut accident în prima zi în care a ieșit pe străzile din Las Vegas. La bordul mașinii se aflau mai mulți pasageri, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’

Autoritățile din Las Vegas, cei care au lansat programul pilot de introducere a mașinilor fără șofer în sistemul de transport public, au explicat că accidentul s-a produs în urma unei cioconiri între minibus și o camionetă care rula cu viteză mică. Vinovat pentru producerea accidentului a fost șoferul mașinii, care a primit o amendă, în timp ce mașina fără șofer este considerată în continuare o idee bună.

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Cum circulă un autobuz plin cu polițiști prin Capitală? Ca o rachetă!

Acesta este primul vehicul fără șofer care folosit pe drumurile publice din Statele Unite. Minibusul implicat în accident este dezvoltat de compania franceză Navya. Mașina are o capacitate de 15 persoane și poate rula cu o viteză maximă de 45 km/h, dar de obicei călătorește la aproximativ 25 km / h.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu