Bentley Flying Spur V8 S Black Edition: impact vizual determinant

Bentley Flying Spur V8 S Black Edition a fost creat să impresioneze în primul rând vizual: accentele metalice închise la culoare, farurile fumurii, ramele geamurilor și ale oglinzilor laterale în finisaj negru lucios și jantele cu design nou conferă o dimensiune mai dinamică și mai modernă limuzinei, care reflectă, la nivel estetic, puterea motorului V8 S.

De asemenea, jantele din aliaj ale noului Bentley Flying Spur V8 S Black Edition ies în evidență prin designul special creat pentru această ediție, având 21 de inci, un model elegant cu șapte spițe și un finisaj negru lucios, de contrast. Clienții au posibilitatea să opteze pentru etriere de frână vopsite negru sau roșu, pentru a completa look-ul sportiv al limuzinei.

La interior, clienții vor fi întâmpinați de o combinație cromatică unică dintr-o singură nuanță, completată cu dungi din piele în culori îndrăznețe și de volanul Sport Plus, cu trei spițe și de furnirul Piano Black, incluse în versiunea de echipare standard.

Bentley Flying Spur V8 S Black Edition: un V8 de 528 CP

Modificat pentru mai multă putere, motorul V8, de 4 litri, dezvoltă 528 CP și 680 Nm, propulsând limuzina Bentley Flying Spur la 100 km/h în 4,9 secunde, până la viteza maximă de 306 km/h. Această putere este livrată pe șosea prin sistemul cu tracțiune integrală, cu distribuție de putere față-spate 40:60.

Mulliner Driving Specification

Dacă este comandat cu Mulliner Driving Specification, Bentley Flying Spur V8 S Black Edition vine cu scaunele și panourile interioare ale ușilor îmbrăcate în piele matlasată cu tighel în diamant și tigheluri de contrast, pentru un efect vizual mai modern. La exterior, Mulliner Driving Specification oferă clienților posibilitatea de a alege, în plus, dintre două tipuri de jante de 21 de inci, cu cinci spițe, în negru lucios sau finisaj fumuriu.

Adaugă un comentariu