Best Driver 2017: Auto Bild și Suzuki caută cel mai bun pilot! Vezi numele participanților de la eveniment!

21 de șoferi vor concura cu noul Suzuki Swift, echipat cu motorul 1.0 BoosterJet de 112 CP în versiunea Hybrid, într-o probă contra cronometru, pe circuitul AMCKART. Pentru al doilea an consecutiv, partenerul nostru Pirelli va asigura anvelopele pentru mașinile de concurs.

Toți cei 21 de participanți selectați vor parcurge un tur cronometrat în sesiunea de calificări, dar și o probă de parcare, de asemenea cronometrată, la care va conta îndemânarea și rapiditatea manevrelor în spațiile înguste. Cei mai rapizi cinci piloți, stabiliți prin însumarea timpilor celor două probe, se vor întrece în marea finală.

În cadrul acesteia, cei cinci vor parcurge o singură probă, respectiv un tur de circuit cronometrat. Doar timpii din finală vor conta pentru stabilirea primelor locuri. Pe liniile drepte ale circuitului vor fi amplasate jaloane, pentru a simula existența unor șicane. Concurenții trebuie să fie foarte atenți la acestea, pentru că dărâmarea unui jalon va atrage o penalizare de 3 secunde, care poate afecta într-un mod decisiv timpul final.

Iată numele celor 21 de norocoși: 

Blanaru Cristian
Roman Alexandru Constantin
Raducea Cristian
Bordei-Chirica Cristian
Popescu Razvan
Moncea Razvan
Aurel Tudorie
Gheorghian Sergiu
Stoiculescu Costin-Silviu
Costache Constantin Catalin
Petrescu Catalin-Constantin
Serbanoiu Alexandru
Rusu Bogdan
Vasiliu Virgil
Golumbeanu Vlad
Lupea Marian-Alexandru
Costescu Mihai
Cretu Leonard
Cazacioc Marian
Calinescu Mihai Cristian
Ganea Valentin
Adaugă un comentariu