BMW a pregătit pachetul Competition pentru M6

Așa cum deja v-ați obișnuit, vara este momentul updatărilor în gama BMW, iar în luna iulie, toate versiunile modelului M6 vor putea fi comandate alături de pachetul Competition.

La nivel exterior, kitul Competition dezvoltat special pentru modelul de performanță aduce cu sine jante de 20 de inch cu design nou și o serie de accesorii de caroserie cromate.

Din punct de vedere tehnic, pachetul pregătit de nemți îi permit unității V8 TwinTurbo de 4,4 litri să dezvolte 600 CP și 700 Nm, o creștere de 40 CP și 20 Nm față de versiunea standard.

bmw m6 competition  (7)

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 3,9 secunde (M6 Coupe / M6 Gran Coupe), iar repriza 0 – 200 km/h se va desfășura în 11,8 secunde. Ca și până acum, viteza maximă va fi limitată la 250 km/h, însă prin instalarea pachetului M Driver, aceasta este majorată la 305 km/h.

Alături de modificările de putere, pachetul Competition aduce cu sine arcuri și amortiozare noi, pentru un plus de dinamică. Așa cum era normal, sistemul de direcție a fost și el îmbunătățit, iar sistemul DSC beneficiază de o serie de setări îndreptate către sportivitate.

Adaugă un comentariu