BMW Seria 5 facelift primește o modificare importantă, dar nesurprinzătoare

BMW Seria 5 a trecut printr-o operație de facelift și se prezintă cu o față nouă. Apropo de față: îi lipsește semnătura luminoasă angel eyes.

Citește și:

Reguli us: ce trebuie să știe șoferii despre deplasarea la service

La câteva ore după ce l-am văzut pentru prima dată — în imagini neoficiale — pe iX3 , Internetul ne mai oferă o noutate: BMW Seria 5 facelift.

Prezentarea berlinei de clasă mare de la BMW era programată pentru luna Mai, însă două prime imagini au fost lăsate libere pe Internet. În scurt timp îl vom vedea, probabil, în detaliu, și tot atunci vom primi primele informații oficiale.

Până acum știm că BMW Seria 5 va fi oferit (și) în versiune 530e — un sistem de propulsie plug-in hybrid care, la fel ca în cazul noului Seria 3, ar putea oferi, prin funcția XtraBoost, 40 de cai-putere în plus pentru 10 secunde. Puterea totală a sistemului (pentru versiunea pre-facelift) este de 252 CP și 420 Nm. Altfel, ne așteptăm ca gama de motorizări să nu sufere (alte) modificări.

Revenind la cele două imagini publicate înainte de vreme: BMW Seria 5 primește un tratament de design angular, similar în abordare cu Seria 7 facelift și, desigur, cu noul BMW Seria 3. Efectul obținut este acela de lățire al mașinii prin alungirea farurilor.

La fel ca în cazul celor două modele menționate mai sus, BMW Seria 5 facelift pierde binecunoscuta semnătură luminoasă angel eyes, fiind acum reprezentată de linii oblice (similare cu o crosă de hochei; același semn îl putem observa și la stopuri).

Prezentarea lui Seria 5 va avea loc în luna Mai. Asta înseamnă, în cel mai bun caz, peste câteva zile.

Adaugă un comentariu