BMW X6 primeste accesorii din gama M Performance

BMW a prezentat pachetul de accesorii M Performance pentru noua generatie a lui X6.

 

BMW X6 M Performance – Exterior

La nivel exterior, SAC-ul bavarez poate fi echipat cu pachetul Aerodynamics care include un splitter frontal, un difuzor de aer, un spoiler spate si carcase pentru oglinzile laterale.

Toate accesoriile enumerate mai sus sunt fabricate din fibra de carbon si ii ofera lui X6 un look mult mai sportiv si mai agresiv. De asemenea, nemtii au pregatit o grila vopsita in negru si un set de jante bi-colore cu un diametru de 21 de inch. La final, amintim de tevile de esapament trapezoidale care completeaza look-ul lui X6.

 

BMW X6 M Performance – Interior

Pentru interior, gama M Performance ii ofera lui X6 praguri laterale inscriptionate si iluminate, ornamente pentru pedale din otel inoxidabil si o serie de accesorii din fibra de carbon. La final, amintim de volanul sport imbracat in Alcantara si presarat cu fibra de carbon si de covorasele speciale inscritionate cu M Performance.

bmw x6 m performance (8)

BMW X6 M Performance – Motorizari imbunatatite

Asa cum era normal, pachetul M Performance aduce si o serie de imbuantatiri in dreptul compartimentului motor. Astfel, versiunea X6 xDrive30d dezvolta acum 277 CP si 585 Nm, fata de cei 258 CP si 560 Nm oferiti de versiunea de serie. In urma acestor imbunatatiri, acceleratia de la 0 la 100 km/h s-a imbunatatit cu 0,2 secunde.

Un pachet de putere asemanator este disponibil si pe versiunea X6 xDrive35i. Astfel, motorul SAC-ului bavarez va dezvolta 326 CP si 450 Nm, cu 20 CP si 50 Nm mai mult fata de versiunea de serie. In dreptul acceleratiei 0 – 100 km/h, observam o imbunatatire de 0,5 secunde.

Un alt lucru demn de mentionat consta in aparitia unui sistem de franare mai performant. In cazul lui X6 xDrive30d acesta include discuri de frana pe puntea fata de 18 inch, in timp ce pentru X6 xDrive35i, pachetul ofera discuri de 19 inch.

Adaugă un comentariu