BMW xDrive Offroad Experience 2015 – Sub semnul noroiului

BMW xDrive Offroad Experience este cel mai amplu și important eveniment organizat de marca bavareză. O lună și jumătate, zece orașe din România, circuite de motocross și mult, mult noroi, cam acestea sunt principalele atribute ale evenimentului german.

Un reprezentant al echipei Auto Bild a avut ocazia să participe la evenimentul BMW xDrive Offroad Experience 2015. Pentru bucureșteni, traseul este unul simplu. Plecare de la Clubul Diplomaților cu direcția Ciolpani, acolo unde circuitul de motorcross te va întâmpina cu mare drag, dar și cu mult noroi.

Într-un peisaj bacovian, am avut ocazia să testăm în offroad un BMW X5 M50d echipat cu sistemul de tracțiune integrală xDrive. Imediat ce am privit peste circuitul pregătit de oficialii mărcii bavareze, am început să facem o serie de afirmații de genul, “Pe aia n-o urcă, nu prea are cum! Are anvelope de stradă”.

bmw xdrive offroad experience 2015 (71)

Ei bine, cu puțin ajutor din partea instructorilor prezenți la eveniment și cu “sfântul” xDrive din dotare am reușit să parcurgem întreg traseul fără pic de emoții.

În ceea ce privește orientarea către xDrive a clienților din România, oficialii mărcii bavareze ne anunță că ponderea modelelor echipate cu sistemul de tracțiune integrală ajunge la 82,5% din totalul vânzărilor.

Intervenția noastră se oprește aici și vă invităm să urmăriți o galerie foto completă cu probele pe care modelele BWM le-au avut de înfruntat pe circuitul de la Ciolpani.

Adaugă un comentariu