Bridgestone lansează prima sa anvelopă premium all-season

Bridgestone lansează prima sa anvelopă premium all-season. Weather Control A005 este conformă legal pentru cele 365 de zile ale anului, datorită performanțele pe zăpadă certificate de marcajul 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF).

Inginerii și chimistii de la Centrul Tehnic Bridgestone din Roma, Italia, sunt responsabili pentru proiectarea modelului Bridgestone Weather Control A005. Designul benzii de rulare are un aspect în formă de „V’, lamele în formă inovatoare de „Z’și un raport mai ridicat al canalelor în zona de umăr. Funcționează cu o  structură și distribuție a presiunii de contact optimizate, pentru a asigura că anvelopa îndeplinește așteptările utilizatorilor finali în ceea ce privește aderența, eficiența consumului de carburant și uzura. Utilizarea tehnologiei Nano Pro-TechTM de la Bridgestone și conținutul ridicat de dioxid de siliciu oferă performanțe suplimentare anvelopei.

Bridgestone lansează Weather Control A005, prima sa anvelopă touring care poate fi utilizată pe tot parcursul anului. Cu 68 de dimensiuni de la 15″ până la 20″, va acoperi imediat cererea pentru 94% dintre autoturismele și SUV-urile de pe șosele, dimensiunile suplimentare fiind puse la dispoziție din 2019.

taguri
Adaugă un comentariu