Care este cea mai mare viteză înregistrată pe Autostradă în vacanța de 1 Mai

În jur de 1650 de conducători auto din România au rămas fără permis de conducere, în ultimele trei zile. Unii au circulat cu viteză, alții au fost prinși băuți la volan. Totuși, care este cea mai mare viteză înregistrată pe Autostradă în vacanța de 1 Mai?

În perioada 23 aprilie – 1 mai, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat peste o sută de şoferi care circulau cu peste 180 de kilometri la oră.

Cine este ȘOFERUL CARE A INTRAT CU MAȘINA ÎN MARE! 

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Șoferul unei firme de salubritate depășește pe contrasens cu girofarul pornit și atacă ceilalți șoferi cu bâta

Pe A1 56 de şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 180 km/h şi 229 km/h. pe A2 3 șoferi au fost opriți de oamenii legii pentru că se deplasau cu viteze de 188 km/h, 191 km/h şi respectiv 199 km/h.

Recordmenul la viteză este un tânăr de 25 de ani din localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea, care conducea cu viteza de 229 km/h. Polițiștii nu au specificat ce automobil conducea bărbatul.

Peste 1.500 de poliţişti de la „Rutieră’ au fost în stradă de 1 Mai pe principalele artere care duc spre staţiunile turistice şi nu numai. Agenții au avut la dispoziție 300 de radare.

taguri
Adaugă un comentariu