Care este poziția Porsche cu privire la acuzațiile fiicei lui Paul Walker

Meadow, fiica regretatului actor Paul Walker, a acționat în instanță compania Porsche. Fiica actorului acuză constructorul german de ucidere din culpă. Răspunsul Porsche a venit prin intermediul revistei People.

Fiica actorului american Paul Walker, decedat într-un accident de automobil în California, în noiembrie 2013, a dat în judecată compania Porsche pe care o acuză de ucidere din culpă, conform unor documente oficiale ce au fost depuse luni la un tribunal din Los Angeles.

Meadow Walker, în vârstă de 16 ani, afirmă în documente că Porsche a făcut economie şi nu a instalat anumite elemente de siguranţă în autovehicul, elemente care ar fi putut să evite accidentul în totalitate sau, cel puţin, să îi salveze viaţa lui Paul Walker, cel care stătea pe locul din dreapta.

Mai mult, dintr-un raport emis de o echipă de legiști reiese că în momentul impactului, centura a acționat cu o forță mult prea mare asupra cutiei toracice a lui Paul Walker, fracturându-i coastele şi pelvisul, făcându-l pur şi simplu captiv în automobilul care a luat foc.

Într-un comunicat transmis revistei People, Porsche a spus: “Suntem triști când cineva este rănit într-o mașină Porsche, însă credem că raportul autorităților a stabilit clar că, în acest caz, tragicul accident a fost provocat de o conducere imprudentă și o viteză excesivă”.

Adaugă un comentariu

Articole similare