Care sunt preferinţele românilor în materie de maşini de închiriat?

Din ce in ce mai multi romani plecati afara se intorc in tara cu tabieturi noi. Ei incep sa se adapteze la stilul de viata occidental, iar acest stil de viata se reflecta in preferintele si deciziile lor pe termen lung.

Spre exemplu, un bun punct de reper in acest sens este reprezentat de domeniul auto. Romanii care se intorc din strainatate aleg din ce in ce mai mult un mod de a se bucura de mijloacele de transport mult mai eficient, la fel ca in strainatate. Acestia tind sa fie din ce in ce mai accentuat atrasi de companiile de rent a car.

Exista din ce in ce mai multi oameni care incep sa inchirieze masini. Proprietarul unei astfel de firme din Cluj a declarat in cazul unui interviu ca romanii plecati in strainatate sunt principalul sau segment de clienti.

Povestea Daciei Deceneu, mașina îndrăgită de Nicolae Ceaușescu, interzisă de Elena: Nicule, nu e nici cal, nici măgar'

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

In cazul acestei firme de inchirieri masini Cluj cifra de afaceri anuala a ajuns sa depaseasca 200.000 de lei, iar investitiile sunt pe masura, parcul auto masurand peste 100 de automobile diverse.

Care sunt preferintele romanilor in materie de masini de inchiriat?

Cele mai des intalnite masini inchiriate de catre romani sunt Dacia Logan, Sandero si Ford conform firmelor de profil, acestea ajungand sa coste intre 10 – 30 euro pe zi, in functie de dotari si de perioada de inchiriere.

In acelasi timp insa, firmele se lauda si cu inchirierea masinilor BMW si Mercedes, care ajung sa coste chiar si 125 – 200 de euro pe zi. Asadar, romanii care ajung acasa dupa ani de munca in strainatate, stiu sa se respecte si aleg intotdeauna in functie de preferinte si de dorintele lor, costul nefiind neaparat un factor de decizie.

In Romania se fura cele mai multe masini inchiriate

O alta statistica ne arata insa care este comportamentul romanilor fata de masinile inchiriate. In Romania, la fiecare 100 de masini inchiriate, 8 ajung inapoi lovite. Iar 12 nu mai ajung deloc. Exista foarte multe cazuri in care masina inchiriata este accidentata, insa exista si cazuri in care chiar clientul care a inchiriat masina incearca sa o fure.

In pofida acestui lucru, firmele de rent a car din intreaga tara sunt pe profit, iar afacerea este una din ce in ce mai infloritoare in Romania. Patronii firmelor de rent a car sunt din ce in ce mai multumiti de la an la an, profiturile fiind pe masura multumirii si a investitiilor.

Sursa

    Fanica says:

    Ma surprinde ca urmatoarea marca dupa Dacia e Ford, cum de nu e Volkswagen?

Adaugă un comentariu