Lada Vesta SW Cross: gardă la sol de 203 mm, motoare Euro 6 / D, preţ în România de la 11.800 euro

Lada Vesta SW Cross reprezintă una dintre surprizele plăcute din oferta producătorului auto din Rusia. Concurentul Daciei Logan MCV Stepway are o gardă la sol de 203 mm, aproape la fel de mare ca cea a modelului Duster (210 mm).

Lada Vesta SW Cross are o lungime de 4424 mm, o lăţime de 1785 mm, o înălţime de 1537 mm şi un ampatament de 2635 mm. Dacia Logan MCV Stepway are o lungime ceva mai mare (4528 mm), dar modelul produs la Mioveni are garda la sol de 174 mm.

Vesta SW Cross poate fi comandată un singur motor pe benzină de 1,6 litri cu 100 CP. Acesta poate fi comandat cu o cutie manuală cu cinci trepte sau cu una robotizată. Modelul rusesc cu o greutate de 1340 kg poate atinge o viteză maximă de 180 km/h ( Logan MCV Stepway este cotat cu o viteză maximă de 170 km/h atât pentru propulsorul pe benzină TCe90, cât şi pentru versiunea diesel dCi90).

La capitolul dotări standard modelul produs în Rusia stă neaşteptat de bine: senzori pneuri, jante aliaj pe 17 inchi, senzori lumină/ploaie, încălzire scaune, senzori parcare sau geamuri cu tentă. Vesta SW Cross cu echiparea Lux are în plus sistem de navigaţie, climatizare automată şi sistem de parcare cu cameră. Opţional poate fi comandat sistemul pentru încălzirea parbrizului şi a banchetei spate şi culorile diferite de alb pentru caroserie.

Lada Vesta SW Cross cu echiparea Comfort şi cutie manuală are un preţ de pornire în România de la 11.800 euro fără TVA. Pentru echiparea LUX preţul este de 12.500 euro fără TVA, iar cea mai scumpă este Vesta SW Cross cu echiparea Lux şi cutia robotizată care se vinde la noi cu 13.100 de euro fără TVA. În galeria foto se pot vedea modelele Vesta SW Cross la primirea de către dealerul din România.

Preţurile pentru Dacia Logan MCV Stepway încep la noi de la 12.700 euro cu TVA inclusă.

Recent ruşii au aplicat un facelift pentru Lada Niva. Preţurile pentru o Lada Niva cu echiparea Urban şi versiunea cu trei uşi pornesc la noi de la 9500 euro fără TVA inclusă.

 

    virgil says:

    Lada Vesta Sw poate fi achiziționat și prin programul rabla? Ce condiții ?

    Dorin R. says:

    LADA face parte din grupul ”Renault”, ca și ”Dacia”.

    Marian says:

    Dacă dați o știre despre Lada de ce mai prezentați și Loganul oricum Lada din reclama este cu mult peste Logan

    Cucu says:

    In titlu apare “motoare Euro 6” , dar in articol se spune ca poate fi comandata doar cu un singur motor.
    La pret se adauga si alte taxe pentru un autovehicul importat din afara UE?

    greku says:

    Recomandare…cumparati Renault Vesta… nu uitati ca Dacia se vinde in Rusia ca Renault…(spre deosebire de Ucraina)..

    ITRobert says:

    Asta-i categoria “cazan pe roti”?

Adaugă un comentariu