Ce mașini are în garaj Simona Halep

Proaspăt eliminată în primul tur la Australian Open de către Shelby Rogers, Simona Halep rămâne cea mai bine plătită jucătoare de tenis din istoria României. Sportiva are o pasiune pentru mașini și deține în garaj cinci modele de lux.

În vârstă de 25 de ani, Simona și-a achiziționat patru mașini de lux și a primit-o cadou pe a cincea. În garajul Simonei se află un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un  Porsche Panamera și un  Range Rover. Dintre acestea, tenismena clasată pe locul al 4-lea ATP, a primit cadou Porsche-ul 911 Carrera S (pe care l-a scos ulterior la vânzare) din partea Porsche, iar pe restul și le-a achiziționat chiar ea.

Cum conduce Simona?

Conform apropiaților, deși are mașini cu sute de cai putere sub capotă, Simona Halep este extrem de prudentă la volan. Ba mai mult, aceasta evită pe cât posibil să încalce regulile de circulație.

Ce avere are Halep?

Simona Halep are, conform Celebrity Net Worth, un site specializat în estimarea averilor starurilor, o avere evaluată la 14 milioane de dolari.

Adaugă un comentariu