Ce a răsărit în mijlocul străzii, la Ploiești. Pericol major în trafic (Video)

Un dâmb de beton a răsărit în mijlocul unui bulevard intens circulat în Ploiești iar șoferii sunt luați prin surprindere și se trezesc cu mașina în aer.

ULUITOR: Ce a făcut iubita lui Dragnea cu celebrul BMW al liderului PSD

Peste 1 milion de euro pentru o FOTOGRAFIE RECENTĂ CU MICHAEL SCHUMACHER!

Lucrarea a fost executată la solicitarea primăriei, care urmărea limitarea de viteză pe această arteră. A fost executată însă ‘la economic’ și este un real pericol în trafic, mai ales că nu există nici un fel de semnalizare rutieră!

Şofer amendat cu 800 de lei după ce i-a spus unui poliţist o propoziție aparent banală!

Primăria Ploiești a decis supra-înălțarea trecerii de pietoni de la rondul al doilea de pe Bulevardul Independenței. însă lucrarea a devenit un adevărat pericol.

Potrivit ziarulincomod.ro, în locul unui limitator de viteză din cauciuc, fixat pe asfalt, s-a construit un dâmb’ din beton care nu este semnalizat, iar acesta în loc să prevină accidentele crește șansele ca șoferii să piardă controlul mașinilor.

Locuitorii orașului și-au exprimat nemulțumirea față de această metodă și au postat mai multe filmări pe Facebook. În imagini se observă cum mașinile sar ca la cursele de raliu, cu toate roțile în aer. Există informații și despre automobile avariate din cauza dâmbului de beton.

Adaugă un comentariu

Articole similare