Celula de criză la CNAIR: Viteza de circulaţie pe sectorul de autostradă A2 Bucureşti – Fundulea este restricţionată

Viteza de circulaţie pe sectorul de autostradă A2 Bucureşti – Fundulea este restricţionată la 80 de kilometri/oră, după ce, marţi, la km 20+000, Calea 2, sensul de mers Constanţa – Bucureşti, a apărut o deformaţie a plăcilor de beton din ciment ale sistemului rutier cauzată de temperatura ridicată, informează, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

“În data de 17.07.2018, în jurul orei 18:30, pe Autostrada A2, la km 20+000, Calea 2, sensul de mers Constanţa – Bucureşti, din cauza temperaturii ridicate a apărut fenomenul de dilatare, ceea ce a cauzat o deformaţie a plăcilor de beton din ciment ale sistemului rutier. Acest lucru a condus la închiderea circulaţiei pe sectorul de autostradă menţionat, traficul fiind deviat pe breteaua parcării din zona respectivă”, spune CNAIR, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, celula de criză constituită pentru monitorizarea A2 a fost activată de urgenţă, iar Districtul Brăneşti a intervenit cu utilaje specifice pentru remedierea situaţiei. Astfel, în jurul orei 23:00, traficul a fost reluat în condiţii de siguranţă a circulaţiei.

“Atenţionăm participanţii la trafic că pe sectorul de autostradă A2, Bucureşti – Fundulea este instituită restricţie de viteză de 80 km/oră, în vederea prevenirii unor evenimente nedorite de acest gen”, precizează compania

Adaugă un comentariu

Articole similare