Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel. Restul este poveste

Cicică din Solonț, românul care tunează mașini și motociclete, crește gâște, împletește și coase, face icoane cu Arsenie Boca. Este cel mai mare fan BMW și face cel mai creativ tip de tuning de vehicule, cu capace de vopsea, cuverturi, mușama și girofare, pune televizor în căruțe.

Nu-ți vine să crezi: ce mașină conduce IUBITA șefului PSD

Bătaie pe mașinile scoase de ANAF la licitație! Cu cât se vinde un VW Tiguan

DUSTER-ul misterios care se va vinde doar în Rusia! Va fi un model de lux

Vrea să fie numit „Regele comunei', poartă multe bijuterii de aur și urmează să-și ia carnet de conducere pentru „cea mai frumoasă mașină din România'.

De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Comuna Solonț din județul Bacău are în componență și satul Cucuieți. Valentin Gâlcă, zis Cicică, nu este din Cucuieți, dar cu siguranță este cel mai „cucuiet' locuitor al comunei. Își dorește să fie numit simplu „Regele Comunei' sau „al Pădurii'. Tunează mașini, motociclete, biciclete, roabe, ATV-uri cu orice găsește la îndemână, de la capace, sticle, bare de fier, le dotează cu casetofoane și televizor, face vaze, icoane cu Arsenie Boca. Împletește, coase la mașină, crește orătănii. Adică „orice, orice', cum tot repetă, la fiecare frază.

Cine este Cicică? Un bărbat de 50 de ani care și-a crescut singur, la țară, doi copii care acum sunt mari și plecați în străinătate, un om care crede că doar din muncă poți să trăiești, un personaj care ar putea fi oricând imaginea unei campanii de reciclare pentru că găsește o utilitate și pentru un capăt de ață. La Cicică în curte nimic nu se pierde.

Începem turul parcului său tematic cu decapotabila Opel pe care a branduit-o pe alocuri cu semnul BMW scos de pe internet și plastifiat. „N-am avut bani de BMW-eu', zice bărbatul, așa că nu a stat ca alții să viseze toată viața și să crească frustrări. Și-a făcut singur un fel de BMW. „Aceasta este mașina pe care acuma am înscris-o. Am cumpărat-o din vară. De mine e modificată. Aicea e o tablă pe care am pus-o pe spate, vine de la o cutie de vopsea. Aceasta este o marcă de BMW-eu, plastifiată. Am tras-o la xerox, am băgat-o, am plastifiat-o. Asta am găsit-o undeva pe drum de la o firmă și am pus-o. Aici este erelon pus de mine, tot, în șuruburi, tot, modificat. Aici e un difuzor pentru nunți. Aici cântă', ne este cel mai explicit ghid bărbatul. Citește mai departe pe libertatea.ro.

taguri
Adaugă un comentariu