Cine vor fi noii prezentatori ai emisiunii Top Gear! Iată echipa completă!

Chris Evans, noul prezentator al emisiunii Top Gear, a anunțat în cadrul emisiunii Saturday Kitchen data lansării noului sezon al show-ului auto. Conform declarațiilor făcute de Evans, viitorul sezon va debuta pe 8 mai, tot pe postul BBC 2 și va avea 16 episoade.

Alături de Chris Evans, vor fi trei nume grele din industria automobilistică: Sabine Schmitz, Chris Harris și David Coulthard.

Sabine Schmitz este o nemțoaică de 46 de ani care a pilotat în diferite competiții pentru Porsche și BMW, fiind o specialistă a circuitului de la Nurburgring.

De cealaltă parte, Chris Harris (40 de ani) este un cunoscut jurnalist auto. Acesta are un canal de YouTube unde testează diferite mașini și este urmărit de sute de mii de fani.

David Coulthard (44 de ani) este unul dintre cei mai apreciați piloți britanici din Formula 1. În 2001, acesta a terminat sezonul pe poziția a doua.

Cât despre vechea echipă a emisiunii, aceasta s-a reunit în cadrul Amazon Prime. Clarkson, May și Hammond au semnat pentru trei sezoane, iar debutul va avea loc tot în 2016.

Articole similare