Circuitul Super10 se pune în mișcare

Mastersul de la Bistrita, destinatia finala in 18-20 septembrie.

Circuitul Super10 este o noua provocare adusa de sistemul Tenis10, coordonat de MPG, destinat copiilor! Turneele Super10 Cup aduc un plus la capitolul competitivitate si la elementele traditionale Tenis10, care promoveaza socializarea, fair-play-ului si bucuria de a juca tenis.

Prin aceste turnee copiii isi testeaza abilitatile de a juca intr-un format competitional apropiat de cel traditional si in care nimeni nu pleaca pana la sfarsit!

Pasionat de tot ceea ce inseamna activitatile desfasurate in aer liber si sustinator constant al copiilor talentati si energici, eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, sustine competitia si ii incurajeaza pe copii sa adopte un stil de viata activ, sanatos si organizat,  pentru ca sportul aduce satisfactii si da valoare celor mai frumoase momente pe care le traim.

Scopul este de a-i ajuta pe copii sa aplice intr-un mediu competitional strategia jocului de tenis invatata la antrenamente prin: numar mare de meciuri cu adversari diferiti care au niveluri de joc variate, organizarea atat a probei de simplu cat si de dublu, sistem de scor variat – seturi normale, seturi scurte, tiebreak. Stresul legat de obtinerea de puncte este eliminat, desi ideea de concurs ramane, copiii fiind rasplatiti cu premii atractive.

Sunt invitati sa participe toti jucatorii de nivel verde nascuti cel tarziu in anul 2005, indiferent daca au sau nu Pasaportul Tenis10 activat pentru anul 2015. Vor participa primii 16 baieti si primele 16 fete in ordinea inscrierilor. In cazul in care se sunt mai multi doritori, locurile vor fi suplimentate in functie de disponibilitatea timpului si a terenurilor de joc. Pentru turneele Super10, formatul de joc poate fi consultat aici.

Citeste mai departe pe Libertatea.ro.

Adaugă un comentariu