CNAIR va plăti 34 milioane euro pentru centura oraşului Bârlad

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP) un contract pentru proiectarea şi execuţia unei centuri ocolitoare la est de oraşul Bârlad din judeţul Vaslui, cu o valoare estimată la 156,1 milioane lei (34,2 milioane euro) fără TVA, a anunţat joi compania de stat.

Contractul prevede construirea unei centuri de 11,28 kilometri care să ocolească oraşul pe la est, între DN 24 (la intrare în Bârlad) şi DN 24 (la ieşire din Bârlad spre Vaslui). Conform acestui contract durata de proiectare este de opt luni şi durata de construcţie de 22 de luni, de la momentul semnării contractului.

Alte proiecte CNAIR

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţa în iulie că a fost eliberată autorizaţia de executare a lucrărilor de construcţie pentru racordarea autostrăzii urbane (A3) cu Bucureştiul.

În termeni tehnici este vorba despre autorizaţia de construcţie pentru Tronson km 1+610 – km 2+450 şi racordarea străzii Cumpenei cu Autostrada’ din investiţia Autostrada Bucureşti – Braşov, Secţiunea Bucureşti – Ploieşti, Sector 1, km 0+000-km 3+325, Nod Centura Bucureşti km 6+500, Nod Moara Vlăsiei km 19+500′.

Adaugă un comentariu