Colegiului Tehnic Mecanic Grivița din București a primit un Hyundai ix35 pentru studiu

Colegiului Tehnic Mecanic Grivița din București a participat în cadrul unui concurs desfășurat la nivel european ca parte a proiectului “Hyundai Skills for the Future”. La final, elevii au reușit să obțină cele mai multe voturi, motiv pentru care Hyundai a oferit un exemplar ix35 pentru a contribui la dezvoltarea competențelor tehnice ale tinerilor.

Modelul sud-coreean a fost oferit în cadrul unui eveniment special, la care au fost prezenți reprezentanții Colegiului Tehnic Mecanic Grivița, Hyundai Auto România și Junior Achievement România (divizia locală Junior Achievement Young Enterprise).

În cadrul competiției s-au înscris 30 de licee din 15 țări. Pe poziția secundă s-a clasat Automotive Schools Complex Torun (Polonia), în timp ce pe trei a terminat școala Technicka Akademia din Slovacia.

“Suntem conștienți de necesitatea stringentă de tehnicieni bine calificați în domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru ca viitorii specialiști să fie pregătiți să țină pasul cu cele mai recente evoluții din lumea auto. Rolul acestor inițiative este de a contribui la o mai bună înțelegere a abilităților necesare pentru un mediu de lucru real’, a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto Romania.

Adaugă un comentariu