Conferința VIANOR România a avut loc la Sibiu în luna februarie

În perioada 21 – 23.02.2018 a avut loc la Sibiu ediția a 9 a conferinței VIANOR România, organizată de Nokian Tyres Finlanda si Rotis Lux București în calitate de Master Francizor.

La Conferință au participat toți cei 43 parteneri Vianor, împreuna cu alte firme din domeniu service roți și vânzări anvelope interesate să se alăture rețelei.

Temele de discuție au abordat evoluția globală a rețelei Vianor(anul trecut depasind 1.500 parteneri in Europa si SUA, incluzînd 43 centre în România), prezentarea modelelor de anvelope premium de vară și all season Nokian Tyres, prezentarea celei de-a treia fabrici Nokian in Tennessee (SUA), pregătirea sezonului de vara(stoc suficient de anvelope, pregătirea personalului de vânzări și operațional, dotarea service și remediere echipamente dacă este cazul, focusarea pe nevoile clienților) şi beneficiile membrilor Vianor.

Nokian Tyres a fost inclusa in Dow Jones Sustainability World Index (DJSI) înregistrând un scor total de sustenabilitate aproximativ dublu față de media din industrie, îmbunătățindu-și semnificativ rezultatele în evaluarea realizată în 2017. Anul acesta a primit premiul Motorul industiriei’- acordat companiei care a realizate cel mai mare progress din industria sa in cee ace priveste performanta durabila, in comparative cu anul trecut.

Nokian Tyres este singurul producator care foloseste tehnologia revoluționară Aramid Sidewall care face ca flancul anvelopei să fie rezistent la străpungere chiar și la contactul cu bordura sau cu pietre ascuțite.

Producatorul finlandez extinde aceasta tehnologie si la anvelopele pentru autoutilitare si rulote. Indicatorii DSI (Driving Safety Indicator – Indicator pentru uzura benzii de rulare) și WSI (Winter Safety Indicator – Indicator de uzură pe timp de iarnă), patentați de Nokian Tyres, de pe banda de rulare a anvelopei, contribuie la sporirea siguranței.

Adaugă un comentariu

Articole similare