Corpul de Control al premierului a descins la CNAIR

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la Compania Naţională de Drumuri. Verificările au loc în perioada în care expiră mandatul de director interimar şi se vorbeşte despre prelungirea acestuia.

SCHIMBĂRI MAJORE la RCA: cine va plăti DAUNELE

Corpul de Control a început analiza la CNAIR încă de miercuri. Premierul a luat această măsură în contextul în care se ia în discuție prelungirea mandatului directorului interimar, Ștefan Ioniță. Mandatul acestuia urmează să expire în două zile.

Cele mai folosite metode prin care te păcălesc samsarii! Uite la ce să fii atent!

Se discută de asemenea despre situația autostrăzilor și despre proiectele care trenează. De altfel, Mihai Tudose a avut câteva replici acide la adresa proiectelor anunțate de șefii de la Autostrăzi. „Le-am spus colegilor mei că nu sunt sănătoși la cap. O autostradă pleacă dintr-un oraș și se duce în alt oraș. Nu-i autostradă un tronson care pleacă de la kilometrul cutare și ajunge la kilometrul cutare', a spus premierul.

Aceste declarații vin în contextul în care șefii de la Autostrăzi încearcă să-i prezinte tot felul de lucrări, inclusiv autostrăzile pe care acum le au în stadiul de proiect și care ar urma să fie construite. Referitor la aceste proiecte, premierul spune că nu sunt bine conectate, iar lucrările trenează.

Sursa: digi24.ro

Adaugă un comentariu