Creștere de 14% a vânzărilor Opel în România în 2017

Opel România înregistrează încă un an de creștere, 2017 fiind al patrulea an consecutiv. La înmatriculările de autovehicule noi, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pentru valorile disponibile pentru anul 2017 aferente pieței totale de autovehicule, numărul de unițăti Opel a crescut cu 14%. 

În termeni de unități, anul trecut, s-au înmatriculat 6509 autovehicule, cu aproape 800 de unități mai mult decât în 2016.

Factorii principali care au contribuit la obținerea rezultatului excelent sunt mixul bun de modele al gamei și acoperirea unor segmente noi de piață aflate în plină creștere. Prin lansarea modelelor Crossland X și Grandland X marca din Russelsheim a adăudat două noi autovehicule în segmentul de succes SUV / CUV (Crossover Utility Vehicle).

Anul trecut Opel a lansat în România cinci modele noi, acestea fiind noul vârf de lance, Insignia, în versiunile GS, Sports Tourer, Country Tourer și CUV-urile Crossland X și Granland X.

Luna decembrie a adus rezultate excelente pentru marcă, Opel înregistrând o creștere a înmatriculărilor de 6% față de intervalul echivalent al anului precedent, în timp ce piața a scăzut cu -27%, context ce a dus mărcii din Russelsheim o cotă de piață de 6,26%. Opel a început în forță și acest an, în raportul de înmatriculări publicat în data de 8 ianuarie, marca poziționându-se pe locul 3.

Adaugă un comentariu