Culmea culmilor: să conduci o mașină pe care a șofat chiar Jeremy Clarkson, dar să o iei stricată

Pe ce pune mâna Jeremy Clarkson se alege praful. Cel puțin de această părere este un bărbat care a cumpărat un BMW de aproape 70.000 de euro pe care în prealabil l-a distrus vedeta Top Gear.

Rob Willis, un britanic de 27 de ani din Dartford, Kent și-a achiziționat recent un BMW M3 în valoare de 50.000 de lire sterline (68.000 de euro) de la un dealer autorizat din orașul său.

Mașina de culoare albastră avea la bord câțiva kilometri rulați și ceva probleme serioase la nivelul direcției și frânelor.

Rob Willis a luat mașina ca atare și a încercat să se bucure de faptul că are un M3 în garaj. Asta până când a vizionat un episod al Top Gear unde Jeremy Clarkson suprasolicita un BMW M3 cu aceleași numere de înmatriculare ca automobilul lui Willis.

“La o săptămână sau două după ce am luat-o, am găsit-o la Top Gear. Eram acasă și am rămas șocat. Nu am mai putut să spun nimic o jumătate de oră”, a declarat Willis pentru Daily Mail. Apoi, tânărul a mers la reprezentanță pentru a avea parte de explicații.

Reprezentanții BMW au recunoscut franc că mașina a fost testată de fosta vedetă BBC și i-au oferit lui Willis un BMW 330d la schimb, până când M3-ul a fost reparat, dar și o serie de alte beneficii.

“Acum mi-am recuperat mașina și e totul în regulă”, a concluzionat britanicul cu gust amar.

Vezi AICI cum testează Clarkson mașina!

Adaugă un comentariu