Video: A cumpărat o mașină de lux cu o tonă de monede!

Un bărbat a provocat haos la un dealer auto din Tongren, China, atunci când a anunțat că vrea să cumpere un model BMW în valoare 480.000 de yuani (circa 70.000 de dolari) pe care să-l plătească exclusiv cu monede. Sursa acestora este la fel de neobișnuită ca și acțiunea în sine.

Bărbatul se pare că a lucrat ca șofer de autobuz și a adunat monedele de-a lungul multor ani de serviciu. Omul a sărit un pas din acestă combinație, astfel că nu a mai schimbat monedele pentru bancnote cu valoare mai mare, ci a păstrat monedele așa cum le-a primit. Visul său a fost dintotdeauna să-și cumpere o mașină, iar momentul se pare că a venit acum.

Citește și:

Modificare majoră în programul Prima Mașină

Informații proaspete despre noua taxă auto: Cum o plătim?

Vom avea mașini electrice fabricate în Bulgaria

Guvernul vrea să modifice în secret legislația RCA

România: Câți șoferi au rămas fără carnet din cauza alcoolului

Jantă de aluminiu sau de oțel: Care este mai rezistentă?

Referendum în București pentru o nouă taxă auto

 

Pentru că nu apucase vreodată să-și numere monedele, și-a chemat prietenii la clacă și împreună au numărat, ca în povești, trei zile și trei nopți, după care au pus banii în lăzi pe care le-au încărcat într-un camion pentru a le transporta la dealerul BMW.

Ne și imaginăm zâmbetele de pe fața angajaților de la dealerul BMW când bărbatul a anunțat că vrea să cumpere o mașină de 480.000 de yuani (aproximativ 70.000 de euro), după cum ne imaginăm și cum li s-au schimbat fețele când acesta le-a spus și cum intenționează să plătească mașina.

Problemele complexe cer soluții  complexe, astfel că angajații dealerului BMW au apelat la bancă pentru a-i ajuta la numărătoare. 11 oameni au numărat banii, având la dispoziție chiar și o mașină de numărat monede. Chiar și în aceste condiții, operațiunea a durat peste 10 ore. În total, au fost numărate peste 150.000 de monede, cu o greutate totală de peste 900 kg.
Adaugă un comentariu