Dacia deschide primul centru de vânzări din Israel

Anul 2014 a fost unul bun pentru constructorul Dacia, iar în 2015 se așteaptă continuarea trendului ascendent. Pentru a ne demonstra că lucrurile merg în direcția corectă, Dacia deschide primul centru de vânzări în Tel Aviv, Israel.

Începând de astăzi, 6 ianuarie, Dacia este prezentă pe 44 de piețe auto. Compania Carasso Motors se va ocupa de vânzarea și de serviciile post-vânzare din Israel pentru modelele oferite de producătorul de la Mioveni.

Conform comunicatului oferit de francezi, în 2015, Dacia va mai deschide încă două showroom-uri în Israel, precum și mai multe puncte de vânzare în diverse centre de comercializare a produselor Renault.

În cadrul showroom-urilor de pe teritoriul Israelului, Dacia va vinde patru dintre modelele pe care le produce: Duster, Sandero Stepway, Lodgy și Dokker.

“Parteneriatul nostru cu grupul Renault datează de mai bine de 65 de ani. Brand-ul Renault se află într-o continuă creştere în Israel, având în prezent o cotă de piaţă de 4,2 procente. Lansarea Dacia ne permite să oferim o nouă gamă de automobile, complementară cu cea propusă de Renault”, a declarat Itzik Weitz, director general Carasso Motors.

Sursa | Renault

Adaugă un comentariu