Surpriză la Dacia: Antoine Doucerain renunță la postul de director general

Antoine Doucerain, directorul general al Automobile Dacia, a decis să părăsească acest post după doar șase luni de la venirea în România.

Interimatul va fi preluat de Jerome Olive, un alt fost director general al Automobile Dacia. Doucerain a fost numit director general al Automobile Dacia în data de 13 aprilie 2018. El l-a înlocuit pe Yves Caracatzanis pe acest post, iar Doucerain l-a preluat în mod oficial în data de 1 mai.

Trebuie să notăm faptul că Antoine Doucerain avea o vechime de 25 de ani în cadrul Grupului Renault și că sursele anunță că decizia ar fi fost legată de motive personale. În trecut, Doucerain a lucrat în Franța și Brazilia, iar în România a venit direct din țara natală.

Citește și:

Renault nu va mai comercializa modele Dacia în Rusia după înlocuirea lui Logan

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

Video: Vezi cum dispare un pod afectat de inundații

Volkswagen: Jumătate dintre modelele importante au omologare WLTP

Autostrăzi cu taxă în România: Cât va costa să mergi 100 de kilometri?

 

Pentru a asigura interimatul la Dacia, Jerome Olive va reveni în România până când Nicolas Maure va supraveghea procesul de numire al unui alt director general. Nicolas Maure este directorul Renault pentru regiunea Eurasia, însă a condus Automobile Dacia între ianuarie 2014 și aprilie 2016.

Plecarea lui Doucerain este o mișcare neobișnuită pentru o poziție atât de înaltă și marchează cea mai scurtă perioadă petrecută de o persoană pe acest post în cadrul companiei românești deținute de Renault, titrează ZF. În orice caz, este genul de record pe care nimeni nu dorește să-l doboare.

 

Adaugă un comentariu