Dacia Duster 2 – Prima fotografie randată și detalii neoficiale

Actuala Dacia Duster se pregătește să spună adio pieței, iar așa cum era normal, producătorul de la Mioveni va continua cu o nouă generație.

Publicația Caradisiac a realizat o primă randare cu viitoarea Dacia Duster care, conform zvonurilor, va sosi pe piață la finele lui 2016, cel mai probabil prezentarea internațională urmând să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Vocile spun că viitoarea Dacia Duster 2 va avea dimensiuni mai mari, lungimea totală urmând să creacă de la 4,31 de metri la 4,5 metri. În urma acestei îmbunătățiri, Dacia va propune încă un rând de scaune, astfel încât, viitorul Duster va putea găzdui până la 7 pasageri. Cu siguranță, Dacia va miza pe aceeași strategie, astfel că, al treilea rând de scaune va fi trecut pe lista de opționale și, conform zvonurilor, va avea un preț de aproximativ 800 de euro.

De asemenea, zvonurile vorbesc despre o platformă îmbunătățită care promite o masă totală mai mică, dar o rezistență îmbunătățită. În materie de propulsoare, cu siguranță Dacia va miza pe unități modificate, cu puteri care variază de la 90 CP la 130 CP.

caradisiac dacia duster 2

Dar zvonurile nu se încheie aici. Colegii germani de la publicația Auto Bild vin și spun că lansarea celei de-a doua generații Duster ar fi programată pentru începutul lui 2017 și nu finalul lui 2016, urmând ca modelul să intre pe linia de asamblare în vara aceluiași an.

În ceea ce privește prețul, vocile afirmă că noul Duster 2 va costa aproximativ 12.000 de euro, însă niciuna dintre informații nu a fost cofirmată de un oficial.

Sursa | Caradisiac | AutoBild

Adaugă un comentariu