Datina Mucenicilor face ravagii pentru un șofer din Dâmbovița

Salut! El este Costel și a luat de bună datina Mucenicilor și a celor 44 de pahare în ciuda faptului că trebuia să se urce la volan. Norocul nu i-a surâs, iar Costel a avut parte de o primă întâlnire cu polițiștii de la Rutieră încă de la primele ore ale zilei.

Mașina condusă de Costel mergea în zig-zag, iar polițiștii l-au oprit și l-au rugat să sufle în etilotest. Era băut, iar alcoolemia i-a adus doar o amendă. Dar sărbătoarea a continuat, din păcate, tot la volan.

Costel s-a întâlnit pentru a doua oară cu cei de la Rutieră în Buftea. Alt etilotest, altă alcoolemie.

„A rezultat o alcoolemie de 1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus lângă autovehicul, unde îl aşteptau nişte persoane cunoscute, care urmau să îl conducă la domiciliu. I s-a adus la cunoştinţă că nu are voie să conducă pentru că are dosar penal’, a declarat Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Din păcate, Costel nu s-a oprit aici. după două ore și jumătate, acesta a fost oprit de poliția din Chitila. Alt etilotest, altă alcoolemie.

„Două ore şi jumătate mai târziu, poliţiştii rutieri din Chitila l-au oprit din nou în trafic. A fost testat din nou cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. De această dată i s-a întocmit dosar penal şi pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără posesia de permis de conducere’, a declarat același purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu