De ce a rămas un șofer din Mureș fără talon? A făcut polițistul exces de zel? | VIDEO

Legea trebuie aplicată mai ales când e vorba despre ceilalți participanți la trafic. Cam așa ar putea fi rezumat filmulețul de mai jos.

Un șofer din Mureș a fost oprit de o patrulă de poliție fără să fi făcut aparent nimic. De fapt, oamenii legii l-au oprit pe acesta întrucât nu îi funcționa sistemul de iluminare pe frână.

“Aveți defecțiuni de iluminarea în partea din spate. Nu vă funcționează partea de sus și cel din partea dreapta. (…) Fapta constitue o abatere de la regimul rutier și se sancționează ca atare”, i-a transmis polițistul celui pe care l-a oprit.

“Acum mă duc să-mi cumpăr!”, a încercat să scape șoferul. Polițistul nu a fost de înduplecat. Ulterior, conducătorul auto i-a spus polițistului: “Nu ați avut un pic de milă. Să-mi luați talonul pentru un bec… (…) Nu era mai ok să mă fi lăsat să le pun pe cele din portbagaj, că durează un minut”.

În zadar a încercat șoferul să-l convingă pe polițist. Omul legii i-a luat talonul și l-a sancționat cu o amendă de 250 de RON, sau 125 de RON în 24 de ore. A făcut omul legii exces de zel?

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: trafictube.ro

taguri
Adaugă un comentariu