De necrezut! Ce a făcut un român cu un Range Rover Sport HSE 8 închiriat! Nici prin gând nu-ți trece la ce a supus mașina!

Când vine vorba de închiriat mașini, românii sunt foarte inventivi. Mai ales că nu este vorba despre automobilele lor. Un caz de povestit nepoților s-a petrecut în urmă cu câțiva ani buni și a fost relatat de un cunoscut blogger din România.

În 2011, Zoso a povestit pe blogul său cum un amic cu o firmă de închiriat maşini i-a relatat una dintre cele mai ieșite din comun întâmplări trăite.

“Se pare că un român care venea din Italia ar fi închiriat un Range Rover Sport HSE 8 (varianta cu frigider în cotiera, TV, navigaţie, piele, garda la sol reglabilă, 510 CP). Acesta a luat mașina pentru patru zile și a lăsat o garanție de 1000 de euro. SUV-ul i-ar fi fost livrat la aeroport”, a scris acesta.

Ce trebuie să știi când închiriezi o mașină în străinătate

Sursa citată a adăugat: “Două zile mai târziu, într-o comună de lângă Slobozia, folosea maşina pentru a ara terenurile vecinilor (legase o porcărie metalică extreme de grea, care părea a fi gândită special pentru a fi conectată la un SUV)”.

Sursă: zoso.ro

Adaugă un comentariu