Drumul de mare viteză spre Moldova bate pasul pe loc

Licitaţiile pentru studiul de fezabilitate si proiectarea drumului de mare viteza de aproape 330 de km – autostrada sau drum expres – pe ruta Ploieşti-Buzău-Focşani-Bacău-Paşcani bat pasul pe loc, deşi au fost lansate de aproape un an.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Desi initial cu un termen foarte scurt pentru depunerea ofertelor, licitatiile cu o valoare totala de circa 29 de milioane de euro au suferit nu mai putin de 15 amânări, ofertele fiind depuse intr-un final abia in iulie. De atunci, insa, si pana in prezent Compania de Autostrazi n-a reusit sa atribuie nici unul dintre contracte.

In noiembrie 2016 Compania de Autostrazi lansa in SEAP cele patru licitatii pentru studiile si proiectarea drumulului de mare viteza – autostrada sau drum expres – pe ruta Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani (330 km).

Initial cele patru licitatii aveau un termen foarte scurt pentru depunerea ofertelor – pe 5 ianuarie 2017 – lasand putin timp la dispozitia companiilor interesate sa formuleze o oferta. A urmat insa o serie incredibila de amanari.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Toata procedura a fost amanata de nu mai putin de 12-15 ori (in functie de contract), cand termenul final de depunere a ofertelor a tot fost schimbat din ianuarie pana, intr-un final, in iulie 2017. Ofertele pentru cele patru contracte au fost depuse si deschise in luna iulie, insa nici pana azi Compania de Autostrazi nu a reusit sa atribuie vreunul dintre contracte.

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Practic, la aproape un an de la lansarea lor, licitatii inca nu au fost atribuite, iar contractele sunt inca departe de a fi semnate, mai ales daca luam in calcul si posibilele intarzieri cu contestatiile de dupa anuntarea castigatorilor.

Sursa: hotnews.ro

Adaugă un comentariu