MOL România lansează serviciul integrat Gold Fleet Manager

MOL România şi  Arobs Transilvania Software au lansat soluţia integrată de alimentare şi monitorizare a flotei auto – Gold Fleet Manager.

Gold Fleet Manager reprezintă îmbinarea cu succes a avantajelor cardului de carburant cu acceptare internă şi internaţională MOL Gold şi ale soluţiei de optimizare a rutelor din România – Track GPS.

Se estimează că implementarea noii soluţii poate genera o reducere cu 15 – 25 % a costurilor operaţionale pentru clienţi, prin monitorizarea consumului, protecţie împotriva utilizării neautorizate a vehiculului, diminuarea uzurii parcului auto, creşterea eficienţei flotei prin optimizarea rutelor şi a timpului de livrare.

Cardurile de carburanţi MOL Gold sunt dedicate companiilor cu un consum lunar ce depăşeşte 500 de litri de carburant şi reprezintă o soluţie eficientă de administrare a alimentării flotelor.

Grupul MOL a lansat serviciul de car sharing MOL Limo, în Budapesta, o iniţiativă care reflectă ţinta companiei MOL de a deveni prima alegere a clienţilor şi un pionier în domeniul soluţiilor de mobilitate din Europa Centrală şi de Est.

Adaugă un comentariu