Emisiunea Top Gear își schimbă din nou prezentatorii

Top Gear a anunțat că Paddy McGuinness și Andrew ‘Freddie Flintoff vor fi noii prezentatori ai vestitei emisiuni omonime. Aceștia se vor alătura lui Chris Harris pentru sezonul cu numărul 27.

Citește și:

Avem un prototip Duster Pick-up, dar nu e făcut de Dacia

Vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Transalpina se închide din cauza zăpezilor

EuroNCAP: Nicio mașină vândută astăzi nu are capacități de conducere autonomă

Motosport: România a surclasat Germania și Spania

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Simona Halep a primit cadou un Porsche

 

Paddy McGuinness este un actor britanic care este cunoscut pentru mai multe programe de televiziune din Marea Britanie cum ar fi Take Me Out‘, iar Andrew ‘Freddie Flintoff este un fost jucător de cricket.

Noii prezentatori își fac loc în cunoscuta emisiune auto după ce Matt LeBlanc a declarat că va părăsi echipa după încheierea filmărilor pentru sezonul cu numărul 26. De asemenea, Rory Reid nu va mai modera Top Gear, dar va continua să fie prezentatorul emisiunii suplimentare online Extra Gear.

Paddy McGuinness a declarat că Mă simt onorat să prezint o emisiune pe care am urmărit-o din copilărie‘.

Rareori ai ocazia să poți avea două joburi de vis în același timp’ a spus Freddie Flintoff. Mașinile au fost pasiunea mea din totdeauna! Sunt mândru că voi face parte din echipa Top Gear!‘ a continuat fostul jucător de cricket.

Ultimul sezon al lui Matt LeBlanc pentru Top Gear va fi transmis la începutul anului 2019. Primul sezon cu noi prezentatori va debuta în a doua jumătate a anului viitor.

Chris Harris a comentat: Cred că puteți să intuiți cât de mult ne vom distra când vom face filmările pentru noul sezon Top Gear. Atât Paddy, cât și Freddie sunt minunați, oameni născuți pentru entertainment’.

    egfsgr says:

    nu mai atrage deloc fara clarckson and co

Adaugă un comentariu