Fiat lansează un serial de comedie pentru piața nord-americană (video)

În zilele noastre, clipurile web au devenit treptat principala delectare a publicului consumator de comedie. Astfel, deși ajungem tot mai rar în fața televizorului pentru a urmări un serial de comedie, ne facem de fiecare dată timp să vizionăm un clip de câteva minute într-o pauză de la muncă.

Fiat a înțeles acest fenomen încă de anul trecut, când a avut un succes uriaș cu clipurile Backseat Italians publicate pe platforma Funny of Die, înregistrând până în prezent peste 1,6 milioane de vizualizare. Așa că italienii încearcă să se impună acum cu o adevărată campanie realizată pe baza aceluiași stereotip.

 

Fiat lansează o mini-serie online

Materializate sub forma unui mini serial de comedie denumit Neighbors, aceste clipuri web au la bază un concept foarte simplist. Un cuplu de italieni, posesori al unui Fiat 500L se mută alături de o familie tipică unui suburbii americane, dând naștere unei diversități de situații amuzante.

Cu teme variate și pline de umor, primele cinci episoade difuzate până acum vor fi o companie plăcută în timpul unui brunch luat pe fugă la birou sau chiar în pauza de cafea. Vizionare plăcută!

Adaugă un comentariu