Fostul şef Dacia a fost numit la conducerea AVTOVAZ

Alliance Rostec Auto BV a anunțat promovarea lui Yves Caracatzanis pe postul de Președinte-Director General al AVTOVAZ, începând cu 1 iunie 2018.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

Nicolas Maure își păstrează poziția de Președinte-Director General al AVTOVAZ până pe 31 mai 2018 și va continua să monitorizeze redresarea financiară a companiei, precum și implementarea planului strategic al Groupe Renault, în calitate de Senior Vice-President Groupe Renault, Director de Operațiuni al Regiunii Eurasia și, începând cu 2 aprilie 2018, Vice-Președinte al Consiliului de Administrație al AVTOVAZ.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Yves Caracatzanis este în prezent Director General Groupe Renault România, unde coordonează toate activitățile comerciale și industriale. Este și Președinte-Director General al Automobile Dacia SA, una din mărcile auto cu cel mai rapid ritm de creștere din Europa și cea mai mare companie privată din România.

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

În cadrul parcursului său, Yves Caracatzanis a ocupat anterior pozițiile de Director Industrial al Regiunii Eurasia și Director Supply Chain Groupe Renault. Și-a început cariera în Renault în 1992.

 

Adaugă un comentariu