G-Niva: cum arată o Lada Niva inspirată de Mercedes-Benz G-Class

Fascinația pentru Lada Niva l-a făcut pe un ilustrator rus să o îmbrace în hainele unei alte legende off-road: Mercedes-Benz G-Class. Rezultatul este wow!

Citește și:

Primul test serios cu Lada Vesta SW Cross: are ceva în plus față de Dacia?

Lada Vesta SW Cross versus Dacia Logan MCV Stepway – ce alegem?

Lada Niva facelift – toate informaţiile despre modelul rusesc

Lowrider: aceasta este cea mai joasă Lada Niva din lume! (VIDEO)

Tuning pentru Lada Niva! Pe bune?

Există o vorbă americană care spune „Dacă merge, nu-l schimba!’. Este puțin probabil ca rușii de la Lada să asculte acum sfaturi americănești, însă Niva este un exemplu ideal pentru acest truism. Pentru că, în cei 43 (!) de ani de producție, Niva a suferit 2 (două) facelifturi; cel mai recent a avut loc anul acesta chiar.

Lada Niva reușește să fie clasică și (oarecum) modernă în același timp, o performanță destul de rar întâlnită în lumea automobilului. Un alt exemplu ar fi Mercedes-Benz G-Class, care și-a păstrat specificul până în ziua de azi. Geländewagen-ul celor de la Mercedes-Benz este de 41 de ani în producție, însă a suferit mai multe intervenții decât Niva.

Motivul pentru care am alăturat aceste două modele — care au în comun doar atributul de off-roader — este seria de randări (publicată inițial pe piataauto.md) pe care designerul rus Aleksandr Isaev le-a încropit cu Niva, „îmbrăcată’ în straie de G-Class. Cel puțin la exterior.

Calitatea randărilor te convinge că mașina ar putea fi reală, iar nivelul de detalii este impresionant. Având în vedere că poartă sigla Mercedes pe grilă, ne face să ne întrebăm dacă ne uităm la o Niva inspirată de G-Class sau viceversa. Indiferent din ce unghi privești (problema, sau mașina) vei fi mulțumit de rezultat. Răsfoiește galeria foto din partea de sus a articolului pentru mai multe detalii.

Adaugă un comentariu