Hakim Boutehra va fi noul director general RCR

Hakim Boutehra va ocupa funcția de Director General al Renault Commercial Roumanie începând cu 1 august 2016. Acesta îl va înlocui pe Jan Ptacek, care este numit Executive VP Sales & Marketing Avtovaz, în Rusia.

Hakim Boutehra în vârstă de 39 de ani este de naționalitate algeriană și are peste 15 ani de experiență în activități comerciale. Cariera sa a debutat în 2001 în cadrul P&G Algeria unde este supervizor vânzări, apoi manager de vânzări regional și național.

În 2004 intră în marea familie Renault în funcția de manager piese de schimb. În septembrie 2005 este numit Director rețea, iar în iulie 2008 devine Director Comercial Renault Algeria. În 2010, pleacă în Franța, unde este numit Director Regional în regiunea Vest. În ianuarie 2013 devine Renault Middle East ‎Managing Director, responsabil de operațiunile comerciale în 13 țări.

Jan Ptacek, în vârstă de 46 ani, de naționalitate cehă, are o experiență de peste două decenii în cadrul Grupului Renault. În 2003 a fost numit Director Marketing al mărcii Dacia și coordonează lansarea modelului Logan, iar în 2008 este numit Director Marketing al mărcii Renault pentru Rusia și regiunea Eurasia. La finalul anului 2012, devine Director General al filialei comerciale Renault Ucraina înainte de a reveni în România în 2014, ca director al filialei comerciale.

Adaugă un comentariu