Honda BR-V: crossoverul pe care ți-l dorești, dar nu-l poți avea

Honda BR-V este conceptul unui SUV cu șapte locuri care va fi prezentat în august, la Salonul Auto din Indonezia. Din păcate, va fi disponibil exclusiv pe piața asiatică.

Honda vorbește de un crossover utility vehicle’, cu o gardă la sol generoasă și panouri de caroserie care sugerează robustețe. Interiorul este suficient de spațios pentru a acomoda șapte pasageri pe trei rânduri de scaune.

Honda BR-V a fost dezvoltat de biroul R&D al Honda din Thaillanda, special pentru piața asiatică, și, cel puțin deocamdată, nu sunt planuri pentru comercializare în afara continentului asiatic. Păcat, pentru că schițele prezentate relevă un design foarte reușit, care ar fi făcut o impresie bună în Europa.

Fără să avem mai multe detalii tehnice, știm acum că Honda BR-V va dispune de un motor de 1,5 litri pe benzină, care oferă performanțe sportive’ dar și economie de combustibil. Platforma este partajată cu modelul Brio, un hatchback care se comercializează în India, Tailanda și Indonezia, astfel că putem anticipa o putere maximă a motorului în jurul valorii de 120 CP. Cel mai probabil, nu va dispune de tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu