Hyundai Vision G Concept Coupe – Poze și detalii oficiale

Hyundai a prezentat noul Vision G Concept Coupe în cadrul Los Angeles County Museum of Art. Descris drept o muză pentru dezvoltarea viitoarelor produse premium dedicate familiilor, Vision G Concept Coupe preia o serie de elemente de design regăsite și pe conceptul Genesis Coupe.

Partea frontală a prototipului asiatic integrează o grilă extrem de agresivă flancată de blocurile optice alungite, o capotă de dimensiuni generoase și prize de aer masive. Plafonul plonjat, eleronul discret și jantele de dimensiuni mari, completează look-ul lui Hyundai Vision G Concept Coupe.

Pentru interior, sud-coreenii au pregătit patru scaune îmbărcate în piele de înaltă calitate și accesorii din lemn. Volanul în trei spițe și ceasurile de bord digitale vin să încheie pachetul oferit de asiatici.

Hyunda Vision G Concept Coupe  (7)

Sub capotă, Hyundai Vision G Concept Coupe ascunde motorul Tau V8 de 5,0 litri capabil să dezvolte 420 CP la 6.000 rpm și 518 Nm la 5.000 rpm.

Publicul larg va face cunoștință cu noul concept Hyundai pe 16 august, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Adaugă un comentariu