Imagini revoltătoare cu un șofer care conduce în zig-zag ( VIDEO)

Un tânăr de 21 de ani a fost filmat în timp ce conduce pe contrasens și în zig-zag de un alt șofer. Scena a avut loc în localitatea Șimnicu de Sus, iar șoferul a fost ulterior amendat cu 1.160 de lei și a rămas fără permis pentru 60 de zile.

Înregistrarea incredibilă a fost postată pe pagina de Facebook Oltenia Info Trafic Tube. Un șofer conduce haotic, în zig-zag, când pe dreapta, când pe stânga, evitând la mustață’ impactul cu mașinile care circulă regulamentar.

După ce a fost identificat pe raza comunei Goiești, șoferul a fost testat de polițiști, pentru determinarea eventualului consum de alcool sau a substanțelor cu efect psihoactiv și ambele rezultate au fost negative.

Autoturismul a fost depistat de polițiști în trafic pe DN 6B, pe raza comunei Goiești. Șoferului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.160 de lei, iar ca măsura complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile’, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu